← НАЗАД НА БОЗА

Спротивностите сепак се привлекуваат

Спротивностите сепак се привлекуваат
769 Читања

Ова е приказна за Dodge Charger автомобил во кој се вљуби една девојка. Доколку не ви е интересна девојката, што е малку веројатно, тогаш уживајте во звукот на V8.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk