Free zone

Тажна приказна за една девојка

Додека нè убедуваат нема нема многу сиромашни, еве еден доказ за тоа. Погледнете ја кутрата девојка која е сликана на нашите улици. Сигурно секој кој ќе ја види девојката со најлонска кеса и искината облека му се јавуваат тажни чувства и му се крши срцето. Најверојатно ќе треба да и помогнеме.

Не  бидете рамнодушни на оваа тажна приказна и споделете ја со своите пријатели:)

Напиши коментар