Free zone

Треба ли да се учи од Силвио Берлускони?:)))

Кога ќе се спомне името Силвио Берлускони, прво на памет што ни паѓа е секс скандал. Епа не сте далеку од темата, добро овој пат не е нешто толку страшно, но сепак интересно.

Погледнете го кратково видео и забележете само каде гледа Силвио откако ќе се поздрави со данската премиерка Хеле…

Напиши коментар