Free zone

Вака се носат цигли во Бангладеш

Не е новост дека луѓето во Бангладеш се намачени. Но од ова видео се гледа колку тие се мачат за пренос на цигли за градење на куќа.

И после ова со сигурност вашата работа нема да ви се гледа толку тешка. Сигурно!

Напиши коментар