Free zone

Ве нервира плавуша? Еве го лекот – качете ја во Lamborghini 1.250 кс и стиснете на гас :)))

Ако сакате да се решите еднаш за секогаш од досадните коменатри дека не помагате по дома, ако сакате да и се одмаздите на досадна и глупа плавуша, ако сакате да и дадете на вашата мајка дека не сте веќе мал, или едноставно ако сакате да се забавувате еве го едноставниот лек.

Напиши коментар