After Midnight

Жените, облеката и сексот

Жените не само што сакаат секс во темница, туку сакаат на себе да имаат и по некое парче облека, покажало најновото истражување во кое учествувале 1.563 луѓе.

Со Истражувањето кое е спроведено од страна на познатиот бренд за презервативи DUREX се сакало да се открие што луѓето намногу практикуваат во сексот. Откриено е дека 48% од жените сакаат да имаат барем едно парче облека на себе за време на сексот.

36% од мажите рекле дека сакаат кога жената за време на сексот задржува нешто облека на себе. Меѓутоа, мажите сакаат кога тоа парче облека е секси неглиже или нешто слично на тоа, а жените пак сакаат на себе да го задржат градникот.

“Судејќи според овие резултати кои покажуваат дека жените подобро се чувствуваат кога за време на сексот имаат некое парче облека на себе, очигледно е дека добрата облека може да ја подобри сликата на жената која таа ја има самата за себе” истакнала Andy Barr, една од водителките на истражувањето

Напиши коментар