After Midnight

Жените повеќе експериментираат во кревет! Нормално:)

Новото истражување открива дека жените се поголеми авантуристи во кревет, спремни за безобразни фантазии со своите партнери.

Повеќето испитаници признале дека уживале во секс со запалени светла, облечени во секси долна облека и водење љубов на различни места низ куќата, додека повеќето мажи највеќе сакаат секс во спалната соба.

Сексуалниот авантуризам поврзан со сексуалното задоволство на двата партнера, покажало дека колку повеќе партнерите се сексуално отворени еден кон друг, толку врската и подолго ќе трае.

Сепак, иако тие се задоволни во кревет, претходните истражувања покажуваат дека жените се досадни во врската.

Напиши коментар