After Midnight

10те најпознати женкари во светот…

Иако е тешко да се разбере што ги тера познатите да ги откриваат тајните од својот приватен, сексуален живот – додека истовремено се жалат на инвазија во истиот… сепак дојдовме до листата на машки ѕвезди кои имаат признаено дека  собираат жени, како трофеи…

Листата е фасцинантна !!!

1. Фидел Кастро – 35.000

Кубанскиот револуционер и политичар, како што тврдат одредени извори, има спиено со најмалку две жени дневно, за време од четири децении.

2. Вилт Чемберлен – 20.000

„ Целта на истакнувањето на овие цифри е да покажам дека сексот е огромен дел од мојот живот, исто како и кошарката. Токму таа е причината поради која отсекогаш сум сингл “, рекол познатиот кошаркар.

3. Ворен Бити – 12.775

Судејќи според неговата биографија, Ворен има спиено со ни помалку, ни повеќе, туку 12.775 жени, меѓу кои Џоан Колинс и Мадона. Иако лично ги нема потврдено овие информации, сепак ги нема ни демантирано. Мистификацијата е половина заведување?

4. Чарли Шин – 5.000

„ Лошото “ момче на Холивуд никогаш ја нема кажано вистинската бројка, но сепак на неговата поранешна сопруга и има признаено дека е една од 1.000 негови најубави љубовници.

5. Џин Симонс – 4.800

Фронтменот на групата Kiss, на прашањето дали навистина спиел со 4.600 жени, одговорил: „ Не !!! Имам спиено со 4.800.“

6. Хју Хефнер – 2.000 – 5.000

Не е изненадување што основачот на Playboy империјата, има спиено со толку жени, а и никогаш не може да биде сигурен за нивната точна бројка.

„ Веќе одамна престанав да бројам. Никогаш не сум размислувал за квантитетот, туку за квалитетот “, вели Хефнер.

7. Хулио Иглезијас – 3.000

Често се тврди дека латино заводникот имал 3.000 жени, но еднас се нашалил: „ Тоа сигурно е бројката до 1976 година. Останатите ги немам пребројано “, вели таткото на осум деца.

8. Џек Николсон – 2.000

Ја нема потврдено точната цифра, но признава дека Вијара има користено само кога бил со повеќе жени… одеднаш !!!

9. Џакомо Казанова – 200

Авантуристот и заводник од Венеција, стана познат по автобиографијата „ Приказна за мојот живот “ во која детално ги опишува неговите заведувања кои покрај другото, се сметаат за најпрецизен опис на социјалната структура на Италија во 18 век.

10. Тајгер Вудс – 120

„ Богот на голфот “ дури бил принуден да оди на лечење за зависност од секс. Тогаш, што требало да направи Фидел Кастро ???

Напиши коментар