Free zone

25 начини да докажеш дека си маж

Често на околината, особено на жените им треба потврда дека сме посилниот пол. За да не се измачувате како да го направите тоа ние ви нудиме 25 начини како да го докажете тоа… Нееее, нема потреба од докази, погледнете ги фотографиите и насмејте се,  ова е екстремно, не мора и ние да го правиме ова 🙂

Напиши коментар