Celebrity

Вампирката е на пат!

Актерката Kristen Steward која се прослави со улогата во филмот „Самрак“, во последните неколку месеци се обидува да избега од ликот на Bella кој таа го отелотвори и по кој сите ја препознаваат. Поради тоа, таа снима и други филмски жанрови, а се согласила да глуми и во филмот со наслов „On the Road“.

Се работи за адаптација на познатиот новел – дело на Jack Kerouac, која е веќе снимена и се очекува да се појави во кината на 23-ти Мај.

Приказната е за еден писател по име Sal кој заедно со својот пријател Dean и неговата сопруга Marylou тргнува на пат за да го открие „тоа“. Што е „тоа“ ќе откриете ако го погледнете филмот или го прочитате романот.

Ова е трејлерот:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-Iwd7ZXi3DM

Напиши коментар