After Midnight

А мислевте дека знаете кој е најголемиот комплекс на мажите?

Ако сте помислиле дека поголемиот дел од мажите патат зарадиголемината на својата опрема мора да ве разочараме. Повеќе од половината од нив се задоволни со својата “гордост”, барем така тврдат најновите истражувања спроведени на 70.000 мажи.

Кога се однесува на работите што им сметаат на мажите кај жените во најголем број се изјасниле дека им смета променливото расположение  и промената на физичкиот изглед откако ќе навлезат во сериозна врска.

Од испитаниците само 39% се изјасниле дека би се сложиле на врска бев неверства, а остатокот работи на докажување на машкоста.

Напиши коментар