Celebrity

А сега сосема поинакви Трансформерси

Режисерот на серијалот “Трансформерс”, Мајкл Беј откри дека четвртиот филм ќе донесе потполно нова приказна со нова актерска постава.

Претходните три филма ги праќаме во историјата, а сега ќе снимаме нов, сосема поинаков филм каков што до сега немате гледано. Се што до сега имате гледано е важно, но овој пат ќе ве однесеме во поинакв свет. Новиот филм ќе имаме можност да го видиме на големото платно во 2014 година.

Напиши коментар