Free zone

Адриана Лима и Доузен Кроз, не е како што изгледа:)

Адриана Лима и Доузен Кроз, двата ангели на Викториа Сикрет се појавија на насловната страна на магазинот V, но во поинакво издание. До сега ги гледавме како нежни и заводливи ангели, а овој пат како силни и моќни жени кои се во чуден однос. Но, не е како што изгледа. Тие се само секси жени кои ги сакаат мажите, а и ние ги сакаме нив, многу 🙂

Напиши коментар