Celebrity

Аеросмит го издаде својот втор нов сингл – преслушајте го

Аеросмит го спремаат својот нов албум, кој ќе биде прв по осум години дискографска пауза.

Овој бостонски бенс уште еднаш покажа како се работи со љубов , и повторно внесе жар во музичкиот свет.

Ја имате можноста токму тука да ја преслушате нивната нова песна:

http://www.youtube.com/watch?v=pfT9neaRNJY&feature=player_embedded

Напиши коментар