Free zone

Ах тие жени…

1. Која е разликата помеѓу жена и љубовница? – Околу 25 килограми.

2. Најдобар ТВ е жена! Напред две копчиња, назад е звучникот, во средината екранот. Месечно емисија во боја. Ако случајно изостане, некој го заебал апаратот!

3. Како животните одат на одмор? Лавот сам, Тигарот со љубовница, а Мајмунот со жена!

4. Зошто Бог ги измислил пријаниците? За ружните жени да не останат сами.

5. Која е разликата помеѓу жените и автомобилите? Никаква, колку подобро изгледа, толку е поскапа за одржување.
6. Јас својата жена никогаш не сум ја удрил. Само ја буткам по скали, па таа сама нека се удри каде сака.

7. Жените после сека потсетуваат на Мона Лиза никогаш не знаеш дали ти се смеат или подсмеваат…

8. На 20 години девојките прашуваат: Каков е? На триесет: Што е? На четириест: Каде е?

9. Која е разликата помеѓу жена и торта. Одговор: Во тортата се додаваат и јајца,а во жена не.

10. Зошто жените пренесуваат фудбалски натпревари? -Не можат фудбалерите толку брзо да трчаат колку што жените можат да зборуваат!

Напиши коментар