Free zone

Ајфон девојки

Се поголем е бројот на девојки кои имаат ајфон и кои правилно знаат да го искористат. Како во упатството да им стои дека тој се користи токму за овие цели:)

Ви спремивме уште една галерија на девојки со ајфон, има и по некој изрод, но има и такви кои заслужуваат едно големо браво:)

1 Коментар

Напиши коментар