Celebrity

Актерскиот пар повторно во жешки сцени!

Тие знаат како да ја предизвикаат публиката да ги гледа, и знаат да го задржат вниманието до крај.

Актерскиот пар Ема Стоун и Рајан Гослинг повторно се најдоа заедно на еден сет. По романтичната комедија “ Crazy, Stupid , Love”, Рајан повторно ја заведе Ема во новиот филм “Gangster Squad”.

Овој пат случувањата се префрлени во 1949 година во средиштето на гангстерскиот град Лос Анџелес. Покрај овој пар во филмот се појавува и Шон Пен како ладнокрвен убиец.

 

Напиши коментар