Celebrity

Angelina Jolie режира еротски трилер

Оскаровката е наводно заинтересирана за “ Педесет нијанси на Греј” ( Fifty Shades of Grey )

Филмот ќе биде адаптација на истоимениот еротски роман, кој ја прати студентката Анастасија Стил, која потпишува манипулативен договор со милијардерот Кристијано Греј, со кој се обврзува дека ќе биде негова садо-мазо партнерка.

Наводно таа е заинтересирана за режирање на филмската верзија на овој роман, со што тоа ќе биде втор проект позади камерата, по филмот за војната во Југославија “Во земјата на крвта и месото”.

Оскаровката сеуште нема официјално објавено дека таа ќе го режира овој филм.

Напиши коментар