Free zone

Бар Рафаели игра тенис во долна облека

Таа е топ модел, една од најпосакуваните жени на денешницата, поранешна девојка на Леонардо ДиКаприо… Ви ја нудиме можноста да видите како Бар игра тенис. По овие фотографии ќе ви се роди желбата да си ги измерите силите со Бар. Барем мене така ми дојде:)

Инаку ова е колекцијата на долна облека на која таа самате потпишана. Девојки погледнете што има направено Бар за вас, а ние мажите ќе уживаме во играта.

Напиши коментар