Celebrity

Баста Рајмс и крајот на светот!

Баста Рајмс решил да ни подари видео запис за песната „Why Stop Now“. Не е за изненадување што Баста токму оваа песна ја одбрал да му биде водечки, прв сингл за неговиот рап албум, чиј наслов се шпекулира дека ќе биде „E.L.E. (Extinction Level Event) 2: End of the World“, а треба да излезе подоцна во 2012 година.

Продукцијата е дело на Шам Џосеф, а режијата на Хајп Вилијамс. Видеото е снимено во декември, во Лос Анџелес и е инспирирано од филмот „Матрикс“.

Погледнете го и сами:

Напиши коментар