Free zone

Без цензура: потсетете се на еден од најсрамните моменти во светот

Ова е едно видео кое особено ќе им се допадне на машката популација. Мислам дека нема да имате ништо против да видите една од најубавите жени во светот гола.

Иако не е ова ново видео, сепак вреди да се потсетиме на едно од наголемите посрамотувања пред јавноста. Таа е учесничка на Мис на свет, убава девојка која заводливо шета во секси бикини. Иако немаше намера да го покаже своето голо тело, сепак дојде и до тоа. Погледнете:

http://www.youtube.com/watch?v=N21aByP_Qlc&feature=player_embedded

Напиши коментар