Free zone

Безобразен делфин – таа сакаше само бакнеж, а доби многу повеќе:)))

Делфините важат за едни од најомилените суштества. Но, некои од нив знаат навистина да бидат безобразни.

Ова е една плавуша која го возбуди делфинот, и тоа во вистинска смисла на зборот. Додека таа мислеше дека ќе добие само бакнеж, делфинот толку се занесе што работите отидоа предалеку.

По ова наместо да биде засрамена, таа не престанува да се смее. Публиката навива, а таа ја прифаќа играта.

Погледнете како изгледаше тоа:

http://www.youtube.com/watch?v=j75KdkV7n2o&feature=player_embedded

Напиши коментар