Free zone

Бисер до бисер! Да се чудиш кој е поглупав:)

Именувајте го местото од телото кое докторот треба да го прегледа со лампа – беше прашањето на еден квиз, а оние кои се опседнати со секс даваа неверојатно глупави одговори.

И тоа е само еден од урнебесните моменти на ова видео, а доколку сакате да го погледнете целото ќе  изнаслушате многу чудни одговори.

 

Напиши коментар