Celebrity

Charlize Theron како дух!

Според холивудската филмска штампа, оскаровката Charlize Theron ќе игра во хоророт „Two Eyes Staring“.

Актерката ќе биде дел од филмот во кој се раскажува за едно девојче која се спријателува со духот на сестрата близначка на мајка ѝ. Ова е официјалниот податок кој се наоѓа на филмскиот сајт „IMDB.com“.

Филмот ќе биде во режија на Skott Derrickson, кој е познат по филмовите „The Exorcism of Emily Rose“ и „ The Day the Earth Stood Still“.

 

Напиши коментар