Celebrity

Чудовиштето од колибата!

Популарниот актер Chris Hemsworth ќе ja игра една од главните улоги во најновиот хорор филм „The Cabin in the Woods“.

Филмот е уште еден од насловите кои за централна приказна ја земаат една група млади, згодни Американци кои одат во една шумска колиба и таму се сретнуваат со едно исконско, дотогаш невидено зло.

Режијата и сценариото ги потпишувасценаристот на големиот хит „Clovefield“ – Drew Goddard, а помошник ќе му биде Joss Wiedon кој ни е познат по филмовите „Buffy“ и „Avengers“.

Покрај Hemsworth, во филмот ќе може да ги видиме и Fran Kranz и Kristen Konnolly. Погледнете го трејлерот:

http://www.youtube.com/watch?v=eXfc12BqFkc

Напиши коментар