Free zone

Чувството кога ќе си го спасиш животот за секунда

Многу пати до сега сме гледале по филмовите, или пак сме виделе непријатна ситуација на патиштата. Но, ова е ситуација која не се гледа секој ден. Ова е една неверојатна снимка на која нема да останете рамнодушни.

Погледнете како овој човек спаси ќива глава, и тоа само за една секунда. Неверојатна среќа е да го видиш и снимиш ова, а да поминеш без повреда.

http://www.youtube.com/watch?v=fXCVlaTqB2g&feature=player_embedded

Напиши коментар