Free zone

Дал отказ и отишол да живее како Тарзан! Цар:)))

Обезбедувач од Манчестер го остави своето семејство, своите пријатели, својата работа и замина во Африка да живее како Тарзан. DeWe Du Tolt заклучил дека модерниот живот во градот не е за него, па ја соблекол својата униформа купил карта во еден правец за Африка и заминал.

24 годишниот маж одсекогаш му се гордеел на Тарзан, и сега смеатл дека е време да остави се и да го живее животот на Тарзан.

“Сите мислат дека сум луд, но ова е тоа што јас го сакам цел живот. Сега моите најдобри пријатели се мајмуните, зебрите, крокодилите, уживам да јадам овошја од шумата и инсекти кои се добри за моето здравје.

Тој бил поранешен бодибилдер, и со страстната желба која ја има сега ги исполнува сите критериуми да ја добие улогат на Тразан, па затоа Холивуд веќе му даде една понуда.

Напиши коментар