After Midnight

Дали сте еден за друг? Тест со 100% точност!!!

Како се одвиваше вашиот прв состанок?

А) почувствувавте взаимна симпатија од прв поглед – 5б.

Б) ви требаше долго време да најдете пат еден кон друг – 3б.

Б) вашата врска е плод на странично влијание – 1б.

Би можеле ли, да си го претставите животот без вашиот партнер?

А) се разбира – 1б.

Б) понекогаш – 3б.

В) никако – 5б.

Можете ли да се помирите со грешките на вашиот партнер?

А)да, иако не е лесно – 5б.

Б) се обидуваме, но не секогаш успешно – 3б.

В) се повеќе ме дразнат неговите/нејзините грешки – 1б.

Дали ви се допаѓа неговиот/нејзиниот физички изглед?

А) да, секогаш – 5б.

Б) од време на време, кога ќе се среди – 3б.

В) ретко – 1б.

Имате ли заеднички пријатели?

А) да – 5б.

Б) малку – 3б.

В) немаме – 1б.

Се случува ли да имате различно мислење по дадено прашање, но да не го споделите пред него/неа со цел да се зачува хармонијата?

А) да – 5б.

Б) понекогаш – 3б.

В) ретко – 1б.

Постојат ли во врската такви контрасти или карактерни разлики  кои во крајна сметка да ве зближуваат по некаков начин?

А) да – 5б.

Б) не знам – 3б.

В) нема – 1б.

Постои ли чувство кај двајцата партнери дека си припаѓате еден на друг?

А) да – 5б.

Б) не знам за него/неа – 3б.

В) не – 1б.

Ако избирате повторно дали би го избрале истиот партнер?

А) да, сигурно – 5б.

Б) зависи – 3б.

) не знам – 1б.

Одговори:

0 – 15 б. Вашата врска е во криза. Под знак прашалник е дали взаимната привлечност помеѓу вас двајцата е доволно силна за да успеете да ги „испеглате“ проблемите и конфликтите помеѓу вас. Наш совет е да размислите добро пред да се одлучите за посериозен чекор со истиот партнер, бидејќи како што изгледа прогнозата за вашата врска не е добра.

15 – 35б. Пред вас се сите возможности за создавање хармонична и стабилна врска.  Поседувате доволно и идентични и особини што ве разликуваат еден од друг, за да не се стигне до монотонија во врската. Продолжете со истото темпо, вие сте спремни за сериозна врска и можете да бидете сигурни дека во иднина ќе имате среќен брак со оваа личност.

Над 36б. Ние ви честитаме, примете го нашиот искрен восхит! Вие сте пример за совршена врска и вакви парови како вас се среќаваат еден на сто. Вашите чувства се силни и искрени, што е основа за душевна и физичка хармонија во врската. Сосема наскоро се очекува судбоносното прашање со кое ќе се постават темелите на среќниот брак! Ви посакуваме многу среќа и љубов!

Напиши коментар