After Midnight

Дали знаете што навистина им е секси на мажите?

Освен главните женски адути на мажите привлечни им се и некои други “детали” кои ние жените не ги сметаме за нешто особено. Но ова е сепак гледано од машки аспект. Еве кои се тие:

Потпетици

Колку потпетицата е повисока толку срцето на мажот посилно чука. Затоа обрнете внимание на високите потпетици.

Добар апетит

Во една сексуална студија 45% од мажите се изјасниле дека ги пали кога жената ужива во големиот апетит, одбивно им е кога жената јаде како врапче.

Пот на нејзината кожа

При потењето телото се ослободува и од сексуален хормон кој кај мажите ги буди сексуалните фантазии.

Убави, полни усни

Мажите сакаат убави и полни усни, тоа веднаш ги асоцира на некој секси момент. Затоа ако немате природно полни усни, употребете некој од триковите за визуелно да го постигнете тоа.

Хуморот е чиста еротика

Често е потценуван сензуалниот фактор – хуморот. Жените кои зрачат со задоволсто и насмевка на мажите им делуваат како јаки жени, а мажите се палат на силните жени.

Рамен стомак

Ретко која жена може да се пофали со овој момент, но на мажите тоа им е страшно секси. Затоа потрудете се барем стомакот да го доведете во ред, ако сакате да го заведете.

Провокативна облека

Кога жената ќе ги прекрсти нозете, а од подвезиците излезе само мал гол дел, тоа ги буди најлудите сексуални фантазии. Затоа употребете ги во вистинскиот момент.

Напиши коментар