Celebrity

Де Ниро и Фајфер како претставници на мафијата

Роберт Де ниро и Мешел Фајфер ќе ги толкуваат улогите на претставниците на мафијашкото семејство Манкони. По неколку години мажот станува историчар, а жената не успева да ги заборава сите оние кои и нанеле зло па се труди да им врати со иста мера…

Во филмот се појавува и Томи Ли Џонс, кој има улога на агент кој добил задача да им помогне на Манкониеви да се вклопат полесно во животот, но и да ги спречи на старите навики.

Филмот Малавита е базиран на романот “Badfellas”. Снимањето ќе почне во август, а во кината ќе го гледаме во 2013 година.

Напиши коментар