Celebrity

Дојде крајот на Стоунси?

The Rolling Stone планираат да прекинат со настапите по неколку децении успешно опстојување на светската музичка сцена. Оваа вест членовите на бендот планирале да ја соопштат следната година, но од неофицијални извори веста излезе денес.

Тие последниот настап ќе го имаат на Glastonbury, фестивал на кој досега немаат настапено никогаш до сега. Токму таму и сакале да го најават својот крај.

Тие се возбудени заради крајот. Пред себе имаат уште еден настап. Свесни се дека не може вечно да одржуваат убави настапи во живо, затоа и се решија да стават крај, вели извор близок на Стоунси.

Членовите на групата која го прослави својот 50 роденден сеуште не се огласија на овие шпекулации.

Напиши коментар