Free zone

Доказ дека на некои мажи им е потребна супервизија:)))

Не се сите исти, но има такви мажи на кои не можеш да им дадеш обврска без при тоа да направиш супервизија. Ова се неколку примери на мажи кои се многу “креативни”, премногу вљубени во своите автомобили, домашни миленичиња, има и одлични “готвачи”… Погледнете ги ови фотографии кои ќе ви дадат голема причина да почнете да ги контролирате мажите кога ќе ги оставите сами извесно време 🙂

Напиши коментар