After Midnight

Докажано: што е понедостапен повеќе го сакаш

Не е он многу згоден, само нешто не е во ред со нас…

Ви се случило ли до сега да има некој маж кој е недостапен, а да ви е неверојатно привлечен? Вие не може да го извадите од глава и тоа само од една причина: несигурноста ја зголемува привлечност.

Колку мажот ви е подалечен, толку се разгорува желбата да допрете до него. Кога тој отворено би ја искажал својата заинтересирансот и љубов, нема да има потреба од дополнително “докажување” за тоа колку вредите вие.

Но, размислете подобро… дали е некој навистина толку вреден па да си го трошите времето за да допрете до него. А можеби ова жените ќе го сфатат како добар совет, да почнат да се однесуваат како мажите, можеби токму тука лежи причината во привлечноста.

Напиши коментар