Celebrity

Дует на Johhny Depp Marilyn и Manson!

Marilyn Manson и Johnny Depp си ги здружиле силите со цел да направат преработка на хитот од 1972 година, дело на Carly Simon со наслов „You’re So Vain“.

Контроверзниот пејач и екцентричниот актер се пријатели многу одамна, а овој пат одлучиле своето пријателство да го преточат во дует. За таа пригода ја одбрале токму оваа песна која истворемено ќе се најде и на најновиот албум на Manson насловен како „Born Villain“.

Осмото студиско издание на музичарот ќе може да се најде на пазарот веќе од 1-ви Април.

Ова е верзијата од 1972 година:

http://www.youtube.com/watch?v=b6UAYGxiRwU&feature=player_embedded

Напиши коментар