Celebrity

Џеј-Зи со концерт во нова сала

Во новоизградениот Barclays Center, кој ќе биде домашна сала за настапите на кошаркарскиот тим Brooklyn Nets, раперот Џеј-Зи, кој истовремено е и инвеститор во тимот, одржал мини-концерт по повод отворањето на салата. Раперот на сцената извел дваесетина песни, пред публика од околу 18.000. Во оваа сала тој ќе одржи серија настапи, а ова беше првиот од осумте испланирани.

 

Напиши коментар