Celebrity

Џоли како вештерка

Долго не сме ја виделе Анџелина Џоли во филм. Во последно време таа беше многу повеќе актуелна како режисер. Но, како што јавуваат американските медиуми наскоро ќе ја имаме приликата да ја видиме повтроно на филмското платно.

Веќе две години немам глумено во некој филм, а сега конечно ми се даде убава прилика за тоа, изјавила Џоли.

По големото инсистирање на нејзините деца, Џоли ја прифатила улогата во филот “Заспаната убавица” каде таа ќе ја има улогата на вештерката. Овој филм би требало да го режира Тим Бартон.

Напиши коментар