Celebrity

Џон Траволта во улога на секси србин

Во снимањето на холивудскиот филм Killing Season, учествуваат двете големи актерски имиња Џон Траволта и Роберт Дениро. Целата приказна ќе се сведе на двата главни лика Бенџамин Форд – Роберт Дениро и српскиот војник Емил Ковач – Џон Траволта.

Целата приказна ќе се сведе на борбата на овие два лика, поранешни војници кои некогаш војувале во Босна. Дали србинот ќе ја има негативната улога, ќе треба да почекаме до светската промоција на овој филм.

Напиши коментар