Free zone

Еден поинаков плазма телевизор

Ако немате може и самите да си направите плазма телевизор, и тоа нема да ве чини воопшто. Има и такви досетливи луѓе кои доаѓаат до идеи, кои на нормален човек нема да му дојдат ни на сон.

Напиши коментар