Free zone

Екстремен спорт за мажи

Можеби условите кај нас не го дозволуваат овој спорт, но да ви дадеме една идеја како би можеле да го искористите снегот на улиците кога ќе го имаме. Станува збор за extreme tubing. Погледнете го видеото и сè ќе ви стане јасно:)

Напиши коментар