Free zone

Екстремни пози за јога – само за екстремно еластични:)

Јогата е психичка, ментална и духовна дисциплина која потекнува од Индија. Оние што вежбаат јога знаат како е да се има потполн духовен мир.

Постојат многу видови на јога вежби, но не секој може да ги изведе. Особено оние т.н “асана” вежби кои бараат голема концентрација и еластичност да ги изведете. Тоа се вежби кои се навистина тешки да се изведат. Погледнете и пресудете сами:)

Напиши коментар