Free zone

Екстремните фризури на фудбалерите

Фудбалерите се познати како големи ексцентрици. Не затоа што во слободно време сакаат да се занимаваат со апстрактно сликарство или компонирање, туку затоа што познати се по желбата за екстравагантни и скапи автомобили, опасни тетоважи и најмногу од се екстремни фрзури.

Еве неколку од нив:

Abel Xavier

 

Umit Davala

 

Christian Ziege

 

Vagner Love

 

Bacary Sagna

1 Коментар

Напиши коментар