Free zone

Ева Мендез во слатка реклама

Атрактивната Ева Мендез снимаше една “слатка” реклама за чоколадно млеко. Погледнете го видеото и пробајте да ги разберете овие две момчиња. Дали кога таа би ви понудила превоз би избрале да седнете до неа?

Напиши коментар