Free zone

Еве ги петте работи кои ви укажуваат дека ТАА не е вистинската за вас:

 

  1. Таа е прекрасна личност- но сепак не сакате да се врзете за неа
  2. Имате лош сексуален живот
  3. Постојано се чувствувате виновен поради неа
  4. Никако не можете да и угодите
  5. Вашите пријатели не ја сакаат во друштво

Значи, јасно е дека не е лесно да си признаете дека вашата девојка не е таа вистинската. Но, затоа ако ги препознаете овие знаци истите може да ви олеснат доколку не сте сигурни повеќе во вашата врска и сакате да ја прекинете.

Напиши коментар