Free zone

Еве како и најмрзливите мажи оставаат зад себе чисто :)

Не е многу тешко да бидеш совршен маж во очите на една жена. Тоа е многу едноставно, само ако се послужите со неколку трикови, за кои таа секако и не мора да знае. Еве како може да ги оставите чиниите чисти после јадење, а при тоа д не ги миете:)))

Напиши коментар