Free zone

Еве како животните го гледаат светот :)

Едно е она што ние го гледаме, а друго е она што тие го доживуваат. Ова се неколку добри примери со кои подобро ќе може да го запознаете миленичето, а и воопшто целиот животински свет. Погледнете и се ќе ви стане јасно 🙂

Напиши коментар