Free zone

Еволуција на мобилните телефони

За оние најстарите, првите мобилни телефони би требало патна торба за да ги носиме. А во одредени случаи може и да ви послужат како ладно оружје 🙂

За среќа еволуцијата е во вистински правец, па она што го имаме денес е навистина добро. Погледнете како изгледале некогаш, а како изгледаат денес мобилните телефони.

Напиши коментар