After Midnight

Факти за бакнувањето кои сигурно не ги знаете

Бакнежот е најдобар контакт на светот…зошто е тоа така???

На вашите усни има 100 пати повеќе нервни завршетоци за разлика од вашите прсти, кои ја стимулираат вашата желба за бакнување. Затоа бакнувањето пред и после сексот е екстремно возбудливо, а задоволството неверојатно.

80 проценти од мажите признаваат дека малку подолг бакнеж од 1 минута ги „пали“ нивните сетила и потребата за секс е неизбежна.

Додека се бакнувате се случуваат над 300 хемиски реакции во вашето тело повеќе од моментот кога јадете или вежбате.

Знаете ли за one &quot бакнежите?. Тие се оние рутински бакнежи кои машките ги даваат кога се поздравуваат со Вас.

Мажите иницираат бакнување со отворена уста за да го пренесат скокот на либидото. Така да кога партнерот станува поагресивен во бакнувањето неговата желба за секс е на максимум и сака да ви го пренесе тоа чувство и на Вас.

Докажано без да бакнувате додека имате секс нема да доживеете оргазам.

Страсните бакнежи го подигнуваат крвниот притисок и предизвикуваат побрзо чукање на срцето.

Напиши коментар