Free zone

Фатени во незгодна поза:)

Кога излегувате во јавност треба да бидете свесни дека е многу веројатно некој да ве гледа токму вас. Некои тоа не го имаа во предвид, па малку и се подопуштија и заборавија на живиот свет околу нив. А најинтересно е кога има и по некој фотограф помеѓу нив, па видете што се е забележано на фотографија

Напиши коментар