Free zone

Феноменален изум – се опиваш на неколку секунди, попушта одма и нема мамурлук

Ова е една од работите кои мора да се имаат во моментите на стрес. Ви овозможува да се напиете на неколку секунди и одма да се отрезните. За да биде работата уште подобра нема мамурлук. Значи, шефот оди на пауза, вие испивате една и додека се врати вие процедурата може да ја повторите стотина пати. И после се да бидете како нови. Он нема појма, а на вас секој ден ви е петок или сабота 🙂

Ова е изум на американскиот научник David Edwards. Секоја доза ви овозможува 0.075 мл алкохол. David тврди дека специјалниот дизајн на овој спреј ви распрскува прав директно во устата заради што ефектот е моментален. Верувале или не по консумацијата дури може да го поминете и алкотестот. Цената на WA|HH Quantum Sensationsa е 26 долари.

Напиши коментар