Free zone

Фотосесија за мажи и жени

Иако колумбискиот модел Наталија Велес застана пред објективот во женска долна облека, јас би рекол дека ова е одлична фотосесија и за нас мажите.

Искрено, немам видено некој до сега вака добро да носи долна облека:)  Жените нека уживаат во долната облека, а мажите во преубавите фотографии.

 

Напиши коментар